Art Hotel Kaštieľ****

Tomášov
Podunajsko
www.hotelkastiel.sk

?Tomášov 900 44

Art Hotel Kaštieľ je jedinečné hotelové zariadenie, ktoré vzniklo rekonštrukciou jedného z najreprezentatívnejších barokových šľachtických sídiel nachádzajúcich sa v oblasti južného Slovenska. Hotel je situovaný uprostred rozľahlého historického anglického parku so vzácnymi drevinami, iba 20 km od centra Bratislavy, na kraji obce Tomášov.

UBYTOVANIE: Unikátna kombinácia dizajnového interiéru, vysokého pohodlia a funkčnosti splní všetky očakávania aj najnáročnejších klientov. Zatiaľ čo štýlové art decové apartmány a izby pripomínajú svojim vzhľadom buržoázny prepych kaštieľa z tridsiatych rokov 20. storočia, barokové apartmány a izby s pôvodnými barokovými nástennými maľbami honosného “piana nobile” nostalgicky evokujú šľachtický komfort z 18. storočia.

KUCHYŇA: Ponúknu Vám zážitok vo forme jedinečného jedálneho lístku panónskej kuchyne, ktorý je pripravený z najlepších monarchistických špecialít slovenskej, maďarskej, rakúskej a českej kuchyne. Nechýbajú ani špičkové biele a červené vína, predovšetkým slovenskej produkcie, a dezerty aristokratickej chute!

DOBRE VEDIEŤ: Jeseň si milovníci jedla už tradične spájajú s príjemným posedením pri kačacine či husacine. Preto by sme Vás radi pozvali do našej reštaurácie, kde si môžete vybrať zo širokého menu a ulahodiť svojim chuťovým pohárikom. Vychutnajte si hody v spoločnosti Vašej rodiny, priateľov alebo kolegov.

Hodujte ako barón Jeszenák v kaštieli v Tomášove!

Kaštieľ ponúka aj activity v parku ako  FootGolf a Adventure Golf a v letných mesiacoch aj bazén. 

VIAC INFO:  https://www.hotelkastiel.sk 



Art Hotel Kaštieľ****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu